emotioneel welzijn

Meer inzichten en geneeskracht

Meer inzichten en geneeskracht voor je natuurlijke zelfherstelvermogen. Hallo, even voorstellen: Iris Arts. Opgeleid als lerares lichamelijke opvoeding, computerprogrammeur en homeopaat. Verder mezelf verdiept in oosterse geneeswijze, astrologie, numerologie en spiritualiteit. Ik heb mezelf ook bezig gehouden met creatieve handwerken, sport en spel. Uiteindelijk wordt alles gebundeld tot activiteitenbegeleiding, creativiteit en energie, licht, liefde en inzichten. Het ontmoeten van gelijke of verwante mensen biedt meer perspectief. We zijn allemaal spelers op aarde, fijn om ook de hogere spelregels te kennen. Hier kun je de hersenen trainen (sportclub vergelijking) & Bugs in je levenssysteem uithalen (computers vergelijking) & nieuw patroon krijgen als de oude je niet verder brengt (mobiele telefoon vergelijking) & de juiste richting en koers bepalen (navigatiesysteem). 

Voor iedereen wie meer wenst te halen uit zijn eigen leven en meer wil komen te weten over oorzaak en gevolg. Wij helpen mensen om angsten te overwinnen, nare herinneringen los te laten en positieve gedachten aan te nemen (video’s bij pagina “Voor Leden”). Ook geef ik praktische tips over de omgang met de verschillende emoties en allerlei situaties in het leven. Er komen steeds nieuwe video’s bij (zie inhoudsopgave video’s bij pagina “Online Volgen”). Dat kan allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving en op uw eigen gekozen tijd. Ook kunt u van me een basis healing leren of krijgen, zodat je jouw levensenergie beter kan laten stromen en de dokter een stapje voor kan zijn. 

  “Angsten overwinnen”, “Leren loslaten” en “Navigatie naar het positieve” krijgt u meteen aan het begin. Die kunt u dagelijks beluisteren ter ondersteuning van uw proces (ook op de achtergrond terwijl u wat anders doet, of wakker wordt, of onderweg bent). De video’s met het bespreken van de verschillende emoties en situaties zijn leerzaam, die hebben uw concentratie nodig. Ze kunnen zowel tijdens rust als tijdens simpele activiteiten beluisterd worden.  

Leest u gerust verder 

Soms loopt iemand te cirkelen met een bepaalde emotie, bewust of onderdrukt. Dat staat verdere groei in de weg of het maakt dat je jezelf minder verbonden met het geheel voelt.

– Chinese wijsheid: ‘Wie naar buiten kijkt…droomt, Wie naar binnen kijkt…wordt wakker.’

– “Tot je bewust wordt van het onderbewuste, zal het je leiden en zul je het Lot noemen” (Carl Gustav Jung – de Zwitserse psychiater en psycholoog). Wil je leren inzien, wat tot je onderbewustzijn hoort en wat tot je lot?

Elke emotie heeft een energie frequentie, aan te duiden in Hertz (aantal cirkels van gedachte golven in je hersenen per seconde). 

Een mens is net als een radiozender: ‘Zendt op een bepaalde frequentie uit en ontvangt ook gelijkgestemde’. Het gelijke trekt het gelijkende (natuurwet).


Hoe leuk zou het zijn om je emoties de baas te zijn? Zo kun je naar je toe trekken, dat wat jij zelf wilt.

Sluit Menu