emotioneel welzijn

De kracht van herhaling​

De kracht van herhaling

Met de kracht van herhaling kun je een herstel van psychische en/of emotionele schade bevorderen.  

Bijna iedereen kent de 5de symfonie van Beethoven wel. Het krachtige stuk waar de instrumenten samen komen voor een luide ‘Ta ta ta daaaaa!’. Dat motief herhaalt zich zo vaak, dat het in je geheugen blijft en zelfs je eigen gedachte beïnvloed. 

Wat je eigen ‘Ta ta ta daaaaa’ ook mag zijn, iedereen heeft zulke dingen in zijn of haar hoofd, dingen die je jezelf blijft vertellen. Om je te helpen de gedachten positief te laten werken, heb ik onderstaande Muziekfragmenten gemaakt: Angsten overwinnen, Leren loslaten en Navigatie naar het positieve

Dr. Masaru Emoto (Japans onderzoeker) heeft waterdruppels onderzocht en aangetoond dat hetgeen men zegt, invloed heeft op het structuur daarvan. Aangezien we uit veel water bestaan, is het vermeende geheugen effect, nogal belangrijk. Meer informatie met foto’s hierover, kunt u via Google vinden. 

Dingen die je zo gewend bent om vast te houden, zijn moeilijk om los te krijgen, ook al kunnen ze je in de weg staan. Met behulp van mijn fragmenten kan ik je helpen iets los te laten, ongeacht wat het is. Het enige wat je moet doen is herhaaldelijk, één keer per dag voor 3-4 weken, naar mijn fragmenten luisteren.

(Ook zijn er bij de pagina van ‘online volgen’, video’s met praktische tips en verwerking van de verschillende emoties en situaties in het leven)

 

Nederlands kunnen verstaan, is nodig om er baat bij te hebben. 

Succes en veel plezier.

Via je gmail e-mail krijg je toegang tot deze Muziekfragmenten om te beluisteren.

Muziekfragment
Navigatie naar het Positieve 

Muziekfragment
Leren Loslaten

Muziekfragment
Angsten Overwinnen

Sluit Menu